Når vi afholder workshops og kreative arrangementer, så husk praktisk tøj efter årstiden. I galleriet har vi et lille tekøkken, så du altid kan tanke op imellem lagene på malerierne.

Børneworkshop Vi har materialerne og ekspertisen i galleriet, så det er bare at melde til og finde det tøj frem, som godt må blive beskidt af maling.  Workshoppen omkring farver, figurer og stencils tager udgangspunkt i de malerier der er udstillet i galleriet.   Vi arbejder på et lærred der er kvadratisk, 40 gange 40 eller 50 gange 50, og der er ingen særlige forudsætninger for at deltage, andet end at børnene har lyst til at være kreative og kan koncenterer sig omkring det at skabe et værk.

Søndag den 17. november klokken 11.00 - 14.00

Børneworkshop

Vi har materialerne og ekspertisen i galleriet, så det er bare at melde til og finde det tøj frem, som godt må blive beskidt af maling.

Workshoppen omkring farver, figurer og stencils tager udgangspunkt i de malerier der er udstillet i galleriet. 

Vi arbejder på et lærred der er kvadratisk, 40 gange 40 eller 50 gange 50, og der er ingen særlige forudsætninger for at deltage, andet end at børnene har lyst til at være kreative og kan koncenterer sig omkring det at skabe et værk. 

Der vil være en let frokost til børnene og te/ kaffe til de voksne.

Det koster 150,- pr deltagende barn, og I er tilmeldt, når I har modtaget bekræftigelse pr mail.

 

Tilmelding skal ske pr mail: gallerischlegel@icloud.com eller pr telefon: 28921132

I efterårsferien afholder galleri Schlegel et portrætmalingskursus med den kendte kunstner Mark Stolk.   Her vil Mark Stolk indføre os i portrætmaleriet ud fra klassiske malerteknikker. Vi skal blandt andet arbejde med grunding af lærred/træplade, med kompositionsprincipper, brugen af kolde og varme farver, lys og skygge og efterbehandling af maleriet.  Kurset forløber med 7 timer hver af de to dage. Fra 10-17 hver dag  Kursister skal selv medbringe materialer. Godt foto, lærred, pensler m.m.   Mere præcise informationer ved tilmelding.  Kursister skal selv medbringe madpakke til frokost. Galleriet er vært ved kaffe og kage.  Kursusgebyr: 600 kr.  Der er et begrænset antal pladser, så når vi har nået dét, må du komme på venteliste...

Den 23. oktober og den 24. oktober klokken 10.00 - 17.00

Portrætmalering med Mark Stolk

I efterårsferien afholder galleri Schlegel et portrætmalingskursus med den kendte kunstner Mark Stolk.

Her vil Mark Stolk indføre os i portrætmaleriet ud fra klassiske malerteknikker. Vi skal blandt andet arbejde med grunding af lærred/træplade, med kompositionsprincipper, brugen af kolde og varme farver, lys og skygge og efterbehandling af maleriet.

Kurset forløber med 7 timer hver af de to dage. Fra 10-17 hver dag, den 23. og den 24. oktober

Kursister skal selv medbringe materialer. Godt foto, lærred, pensler m.m.

Mere præcise informationer ved tilmelding.

Kursister skal selv medbringe madpakke til frokost. Galleriet er vært ved kaffe og kage.

Kursusgebyr: 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så når vi har nået dét, må du komme på venteliste...

Tilmeldingen sker på gallerischlegel@icloud.com eller på telefon 28921132, og du ér tilmeldt, når du har indbetalt og fået bekræftigelse på tilmeldingen.

 

 

Workshops

Ønsker du at modtage undervisning i croquis, akvarel, akrylmaling eller andet der ligger inden for vores ekspertiseområder, så er du velkommen til at kontakte os for enetimer eller selv samle et hold på minimum seks deltagere, for så finder vi bare en dato og et niveau der passer alle.

Vores kunstnere er vant til at undervise indenfor en masse områder, og hvis vi ikke kan lige det du efterlyser, så kender vi sikkert nogen som kan, som vi kan henvise dig til.