Galleriet har åbent hver søndag med skiftende udstillinger, workshops og kunstnermøder. Du kan nyde udstillingerne og ferniseringerne ganske gratis, og er også velkommen til en uforpligtende samtale om teknikker og materialer. Når vi afholder særlige temadage og workshops går indtægterne primært til at dække materialeudgifterne, symbolsk løn til underviserne samt forbedringer og drift af galleriet.

 

Himmelrummet

Efterårshimmel i børnehøjde.

I efterårsferien, søndag den 21. oktober, klokken 11-14 holder vi børneworkshop, hvor vi skal male eventyrlige og finurlige himmelrumsmalerier.

Du kan melde dig til og male med dit barn, eller du kan lade dit barn hygge sig på workshoppen alene. Primært for børn mellem 7-14. For 150,-kr får dit barn materialer og en let børnetapastallerken til frokost, så meld til via mail eller pr telefon.

 

 

Læs mere

Fotoudstilling

Gerald Adam Hahn udstiller "Fred og ro"

Den tyske fotokunstner gæster galleriet med sin billedserie om livets skyggesider og billedhistoriehistorier om dem på kanten.

Udstillingen består af autentiske fotos fra Berlins underverden og dens beboere.

Udstillingen kan ses fra søndag den 30. september (hvor du kan møde kunstneren til ferniseringen) til søndag den 21. oktober. 

 

 

Læs mere