Galleriet har åbent hver søndag med skiftende udstillinger, workshops og kunstnermøder. Du kan nyde udstillingerne og ferniseringerne ganske gratis, og er også velkommen til en uforpligtende samtale om teknikker og materialer. Når vi afholder særlige temadage og workshops går indtægterne primært til at dække materialeudgifterne, symbolsk løn til underviserne samt forbedringer og drift af galleriet.

 

Henrik Skorá udstilling

G├Žsteudstilling

Henrik Skorá udstilling

For et par år siden besøgte billedkunstneren Henrik Skorá første gang det smukke og stemningsfulde Galleri Schlegel og vidste med det samme, at her ville være dejligt at udstille. Der er så gået nogle år, for selvom galleriets ejer Lotte Schlegel og Henrik hurtigt blev enige om, at det var en god ide, er tiden gået.

Men nu sker det altså.

Udstillingen åbner 1. september og kan ses frem til 17. november hvor galleriet går på juleferie.

Henrik Skorá arbejder abstrakt i en glad, farvemættet stil. Det var oprindelig en af grundene til, at Henrik overhovedet begyndte at male: Han fik et kick af at blande farverne.

”Jeg er nok mest til de glade farver i mine billeder, og selv om motiverne undertiden er eftertænksomme og alvorlige, så er det glæden eller begejstringen, der oftest sætter gang i min pensel”, siger Henrik Skorá, ”men altid med et afsæt i noget fra hverdagen fx musikken eller naturen.”

Henrik finder inspiration først og fremmest i sine nære omgivelser – træer, fugle, både, kontrasten mellem by og land og dernæst også i mennesket, det de gør ved hinanden, samfundet, kærlighed, opfindelser osv. Ligeledes er musikken en stor inspirationskilde, ikke mindst når han selv spiller den på sit klaver i atelieret.

 

 

Workshops

Workshops for børn og voksne

Galleriet er et kreativt åndehul, og der er næsten altid plads til en mere.

Lige pt er der flere workshops du kan melde dig til. Både et værksted for børn og voksne, og et  portrætkursus kun for voksne.

 

 

 

L├Žs mere