Galleriet har åbent hver søndag med skiftende udstillinger, workshops og kunstnermøder. Du kan nyde udstillingerne og ferniseringerne ganske gratis, og er også velkommen til en uforpligtende samtale om teknikker og materialer. Når vi afholder særlige temadage og workshops går indtægterne primært til at dække materialeudgifterne, symbolsk løn til underviserne samt forbedringer og drift af galleriet.

 

åbent hver søndag 11-14

udstillinger

Når vinteren er slut, og påsken kommer snigende med sit ustadige vejr: snestorm eller solskinsdage? Så åbner galleriet. 

Søndag i påsken åbner galleriet til sæsonåbning og fernisering klokken 11-14

 

fernisering

Vi inviterer til ferniseringer hver gang vi starter en ny udstilling op.

Det er ganske uformelt, og du er velkommen til at komme og få en lille snak med kunstneren bag udstillingen. 

Vi har materialerne og ekspertisen i galleriet, så det er bare at melde til og finde det tøj frem, som godt må blive beskidt af maling.  Workshoppen omkring farver, figurer og stencils tager udgangspunkt i de malerier der er udstillet i galleriet.   Vi arbejder denne gang på papir der er kvadratisk, 40 gange 40 eller 50 gange 50, og der er ingen særlige forudsætninger for at deltage, andet end at børnene har lyst til at være kreative og kan koncenterer sig omkring det at skabe et værk.   Der vil være en let frokost til børnene og te/ kaffe til de voksne.  Det koster 150,- pr deltagende barn, og I er tilmeldt, når I har modtaget bekræftigelse pr mail.

workshops for børn

Vi har materialerne og ekspertisen i galleriet, så det er bare at melde til og finde det tøj frem, som godt må blive beskidt af maling.

Workshoppen omkring farver, figurer og stencils tager udgangspunkt i de malerier der er udstillet i galleriet. 

Vi arbejder denne gang på papir der er kvadratisk, 40 gange 40 eller 50 gange 50, og der er ingen særlige forudsætninger for at deltage, andet end at børnene har lyst til at være kreative og kan koncenterer sig omkring det at skabe et værk. 

Der vil være en let frokost til børnene og te/ kaffe til de voksne.

Det koster 150,- pr deltagende barn, og I er tilmeldt, når I har modtaget bekræftigelse pr mail.

workshops for voksne

Saml selv - enetimer - workshops

Ønsker du at modtage undervisning i croquis, akvarel, akrylmaling eller andet der ligger inden for vores ekspertiseområder, så er du velkommen til at kontakte os for enetimer eller selv samle et hold på minimum seks deltagere, for så finder vi bare en dato og et niveau der passer alle.

Vores kunstnere er vant til at undervise indenfor en masse områder, og hvis vi ikke kan lige det du efterlyser, så kender vi sikkert nogen som kan, som vi kan henvise dig til.

Indimellem opslår vi forskellige workshops med forskellige temaer. Hold øje med facebook, der er det nemt at tilmelde sig.