Jeg arbejder i galleriet

Kig ind til en kop te/ kaffe og oplev et kreativt univers. Du kan komme til ferniseringerne, særudstillingerne og mange af de arrangementer der finder sted i galleriet eller du kan kigge ud om søndagen mellem påsken og advent, hvor der er åbent, mens jeg sidder og tegner/ maler i galleriet.

Født i Farsø 1977, bosiddende på Falster. Inspireret af naturen omkring hende. Lever i et univers af glæde, positivitet, finurligheder og de åbne vider, farver og eventyrlighed.  På hendes ture ud i Danmarks landskab males genkendelige motiver i akvarel, men hun rejser ikke kun fysisk, så motivet gentages ofte, mere abstrakt.  Lotte er uddannet billedkunstunderviser, deltaget i og arrangeret workshops med lokale og internationale kunstnere. Lotte har haft galleriet her siden 2011, men har derudover udstillet rundt omkring i Danmark og Tyskland.

Lotte Schlegel

Maleri, akvarel og mixed media

Født i Farsø 1977, bosiddende på Falster. Inspireret af naturen omkring mig. Lever i et univers af glæde, positivitet, finurligheder og de åbne vider, farver og eventyrlighed. Jeg er en stærk kvinde, men også lidt en nordjysk nisse.

På mine ture ud i Danmarks landskab males genkendelige motiver i akvarel, men jeg rejser ikke kun fysisk, så motivet gentages ofte, mere abstrakt.

Mine finurligheder holdes som regel i sort-hvid, og de har lidt deres eget liv. Efterhånden kan de mødes på/ i bygninger, på tegninger, i bøger og på LP-covers.

Jeg er uddannet billedkunstunderviser, deltaget i og arrangeret workshops med lokale og internationale kunstnere. Jeg har haft galleriet her siden 2011, men har derudover udstillet rundt omkring i Danmark og Tyskland, illusteret bøger og bygninger.

Vil du være med?

Galleriet samarbejder gerne med andre kunstnere, og er du interesseret i f.eks at være gæsteudstiller, så kontakt Lotte via telefon, mail eller kig ud forbi galleriet om søndagen eller efter aftale.

Hvis du ønsker at støtte galleriet på anden vis, så er du også velkommen til det - tag kontakt

Galleri Schlegel

Navnet er et gammelt europæisk navn der stammer tilbage fra det Tysk-ungarske kejserrige.

Der har gennem historien været mange kreative og berømte 'Schlegeler', men nogle af de mest berømte har nok været August Wilhelm og hans bror Friedrich, som grundlagte den tyske litteraturretning romantikken.

At navnet forpligter er ikke nyt, og i Danmark har familienavnet været omkring filosofien og Søren Kierkegaard, funktionalistisk arkitektur og nu kunst på Lolland.

Galleriet fik sin spæde start i 2011, da Lotte gik på sin anden barsel med sin datter. Galleriet pop up åbnede i anden weekend i august 2011, men havde sin officielle åbning i oktober 2011. 

Når du køber vores kunst og kunsthåndværk får du en flig af os med, og vi er stolte af det arbejde vi laver. Udover akryl på lærred for eksempel køber du vores tanker, motivation og utallige arbejdstimer, hvor vi har afprøvet teknikker, motiver og undersøgt kompositioner, farver osv. 

Vi står naturligvis inde for vores kvalitet og håndværk, og skulle der opstå en situation, hvor du ikke er tilfreds med vores produkt, vil vi sætte pris på du henvender dig til os.

Creativity is intelligence having fun

Albert Einstein

Hvis man mærker efter, ved man godt hvad man skal, og for mig er det er at male og tegne

Lotte Schlegel